Vacature v/d Week: Medewerker Retail - Green Outlet

Amersfoort, dinsdag 6 december 2022

We zijn er allemaal maar druk mee, het vinden van goed personeel. Content heeft een groot en betrokken netwerk en daarom verschijnt er elke week een 'Vacature van de week'.  Hoe leuk zou het zijn als we elkaar als ondernemers met deze zoektocht kunnen helpen? Bij Green Outlet zoeken ze een nieuwe medewerker Retail. Sluit jij je aan bij dit kleine, gezellige en zeer ondernemende team? Reageer dan snel!

Ben jij onze nieuwe collega medewerker Retail die ons team Green Outlet Amersfoort komt versterken?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega, die (het liefst) per 1 september of zo snel mogelijk na deze datum ons team komt versterken. We hebben een klein gezellig en zeer ondernemend team. Onderwijs in Bedrijf Green Outlet Amersfoort biedt je een dienstverband aan voor 20 uur in de week, waarbij je om en om 2 dagen of 3 dagen werkt waarbij de 3 daagse werkweek de zaterdag zal zijn.

Wat is Green Outlet Amersfoort?

Green Outlet Amersfoort is een winkel waarin alle draait om hergebruik, duurzaamheid en leren. In deze winkel geven we dagelijks invulling aan het concept werkend leren waarmee MBO Amersfoort zich onderscheidt van andere instellingen voor middelbaar beroeps onderwijs.

Wat verwachten wij van jou?

Je kunt goed overweg met klanten en neemt initiatief, je kan nuanceren en je hebt een flinke dosis humor. Samen met de collega’s binnen het team (die onze studenten instructie geven) werk je samen met de studenten. Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een retail omgeving.

Wat levert deze baan jou?

Je komt te werken als Medewerker Retail in een heerlijke dynamische omgeving in hartje Amersfoort. Een marktconform salaris conform de Horeca CAO schaal IV. Je krijgt een gratis lidmaatschap bij onze Fit Academie de Bokkeduinen en we organiseren regelmatig een vrijdagmiddagborrel.

Heb je er zin in?

Wij kijken uit naar je sollicitatie! Mail je cv en motivatie naar Ellie Basting, HR adviseur (eebg@mbo-amersfoort.nl). 
Heb je vragen? Dan kun je terecht bij Esther Binnekamp, manager Onderwijs in Bedrijf , via 06-15086743

Nieuws

Vacature v/d Week: Medewerker Retail - Green Outlet

Green Outlet Amersfoort

033 467 8720

Retail
Duurzaamheid