Vacature v/d Week: Data Engineer | Finance / CPM consultant | Business Intelligence consultant - Biyond

Amersfoort, maandag 19 september 2022

We zijn er allemaal maar druk mee, het vinden van goed personeel. Content bied een groot en betrokken netwerk die hier wellicht bij kan helpen. Daarom verschijnt er elke week een 'Vacature van de week'. Hoe leuk zou het zijn als we elkaar als ondernemers hierbij kunnen helpen? Deze week is er plek voor maar liefst drie talenten met groeiambitie. Bij Biyond zoeken ze een Data Engineer, een Finance / CPM Consultant en een Business Intelligent Consultant. Ben jij open, nieuwsgierig en stel jij altijd de vraag áchter de vraag? Dan pas jij wellicht perfect in het team! Bekijk de vacatures hier.

Waarom werken bij ons zo leuk is? 
Wij zijn open minded, nieuwsgierig en slim. Groot denken met oog voor detail en tóch stevig met beide benen op de grond staan. Dat is Team Biyond! 


In balans: werken en plezier!
Naast hard werken is er ook regelmatig tijd om als team iets leuks te doen. Eén keer per maand hebben we een Biyond-ochtend waar we aan kennisoverdracht doen. Regelmatig doen we daarna in de middag een activiteit met elkaar: suppen, met TukTuks rijden, zeilen. En het jaar sluiten we altijd gezellig af met het Biyond Kerstdiner voor alle medewerkers en hun partner.

Vacature Data Engineer
Ben jij dé specialist die ons team versterkt en onze klanten voorop laat lopen? Wij zoeken een ervaren Azure Data Engineer die samen met een gedreven BI team aan de slag gaat om onze klanten van de beste oplossing te voorzien. Dit doen wij met een in eigen beheer ontwikkeld BI raamwerk met tools en best practices. Ons streven is om BI naar een hoger niveau te brengen en daar kunnen we jou bij gebruiken.

Vacature Finance / CPM consultant
Ben jij die financial die het leuk vindt om jouw financiële kennis te combineren met jouw affiniteit met data? Dan móet jij die ambitieuze (junior) Finance/Corporate Performance Management consultant zijn die zo perfect bij ons past. 
Jij en onze klanten spreken dezelfde taal. In combinatie met jouw financiële achtergrond en visie maakt dat jou een echte specialist. Als Finance/CPM consultant, werk je op het snijvlak van finance en IT en ben je gericht op de beste prestaties. Van jezelf en uiteraard die van de klant. Want daar gaat het immers om: je helpt de klant efficiënter plannen, budgetteren, analyseren, consolideren en forecasten. Daarmee geef je organisaties grip op hun toekomst. 
Dat doe je vanuit jouw expertise en, wanneer een project erom vraagt, in samenwerking met je Business Intelligence collega’s. Op die manier ontwikkelen we vanuit Biyond slimme oplossingen waarmee je doelen stelt en deze bewaakt. En dit biedt inzicht in de prestaties uit het verleden en een gerichte kijk op de toekomst. 

Vacature Business Intelligence consultant
Wij zijn op zoek naar een ervaren Business Intelligence consultant om ons team te versterken. Je weet hoe BI ingezet kan worden om onze klanten nog beter te laten presteren. Onze toekomstige collega wil vanuit gedrevenheid en ambitie bouwen aan onze eigen BI-practice.  Met uitdagende projecten bij opdrachtgevers in diverse branches blijf je je ontwikkelen in je vakgebied. Naast actuele inhoudelijke kennis heb je ook sterke communicatieve vaardigheden en kan je acteren op het juiste niveau bij je klanten.  Je laat BI echt werken bij onze groeiende klantenkring en draagt hierdoor bij aan het succes van Biyond.

Bij Biyond werk je in een omgeving waar je alle ruimte krijgt om te groeien in je vak. Jouw werkzaamheden prikkelen je elke dag en vragen je steeds nieuwe kennis aan te boren. Samen met je collega’s werk je op topniveau. Dat houdt je scherp en gedreven. En bovendien: bij Biyond doe je ertoe. Dat is een belofte!


Interesse?
Wil jij werken bij een organisatie waar innovatie centraal staat, groei wordt gestimuleerd en je onderdeel bent van een gedreven team?
Solliciteer dan op één van deze functies en stuur een mail naar hr@biyond.nlNieuws

Vacature v/d Week: Data Engineer | Finance / CPM consultant | Business Intelligence consultant - Biyond

IT