Vacature v/d Week: Chauffeur Rijbewijs B(E) bij Houthandel Bos

Amersfoort, dinsdag 3 mei 2022

Het vinden van goed personeel: erg lastig in deze tijd! Een groot en betrokken netwerk kan daarbij helpen, en daarom lanceren we nu iedere week de 'Vacature van de Week'. Hoe leuk zou het zijn als we elkaar als ondernemers hierbij kunnen helpen? Met deze week in de hoofdrol Houthandel Bos. Dennis is druk opzoek naar een chaffeur rijbewijs B(E). Lijkt dit je wat, of ken jij de perfecte kandidaat? Neem dan gauw contact op via dennis@bos-hout.nl of bel 033-3036582.

Houthandel Bos is per Direct op zoek naar een Chauffeur Rijbewijs B(E) voor 32-40 uur per week.

'Ben jij uit het juiste hout gesneden? Hou je van kilometers maken en word je blij van de geur van hout? Dan zoeken wij jou!'
Als chauffeur ben je binnen een informeel en enthousiast team van 10 mensen verantwoordelijk voor het afleveren van bestellingen bij klanten. Elke dag rij je nieuwe routes en zie je nieuwe klanten. Zelf of samen met collega's maak je orders klaar voor transport die je daarna zelf wegbrengt naar de klant. Heb je tijd over? Dan zorg je dat de bedrijfsbus er netjes uit ziet of help je collega's. 

Houthandel bos is een groothandel gevestigd in Amersfoort waarbij goede service centraal staat. Onze klanten zijn zowel de particulier als de zakelijke klant. Denk hierbij aan de klusser, hovenier of timmerman. Onze chauffeurs leveren bestellingen af op locatie en daarnaast zijn wij gedurende de dag open voor klanten. Buitenom de handel in hout, verwerken wij ook zelf stamhout en beschikken wij over een timmerafdeling. De werktijden liggen tussen 07:00 - 17:00 uur.

Wij bieden een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden in een mooi bedrijf met een prettige werksfeer en mooie omgeving. Je krijgt bij ons als start een jaarcontract met uitzicht op verlenging naar een vast contract en een CAO conform salaris tussen €1900 en €2300 per maand gebaseerd op werkervaring.

Geïnteresseerd?
Stuur je sollicitatie met CV naar dennis@bos-hout.nl of neem contact op met 033 3036582.

Nieuws

Vacature v/d Week: Chauffeur Rijbewijs B(E) bij Houthandel Bos

Transport & Logistiek
Bouw & Maakindustrie