Vacature v/d Week: Bedrijfsleider - Hartog Containers

Amersfoort, dinsdag 26 april 2022

Het vinden van goed personeel: erg lastig in deze tijd! Een groot en betrokken netwerk kan daarbij helpen, en daarom lanceren we nu iedere week de 'Vacature van de Week'. Hoe leuk zou het zijn als we elkaar als ondernemers hierbij kunnen helpen? Deze week is Hartog Containers hard opzoek naar een Bedrijfsleider in Amersfoort. Interesse in deze functie? Neem dan gauw contact op via peter@hartog-containers.nl

Bedrijfsleider
Wij zijn Hartog Containers. Een ondernemend familiebedrijf met passie voor recycling- en afvalverwerking. Centraal gelegen vanuit onze locatie in Amersfoort zorgen wij voor het inzamelen, verwerken en recyclen van afvalstromen uit de regio midden Nederland. Dit doen wij met een hecht team van ongeveer 30 collega’s.

Wie wij zoeken:
Wij zoeken een enthousiaste en veelzijdige collega die samen met ons de volgende stap in de ontwikkeling van Hartog Containers wil zetten. Je bent in deze functie het centrale aanspreekpunt voor alles wat er op het bedrijf gebeurt, met de directie als sparringpartner. In de rol van bedrijfsleider ben je enerzijds verantwoordelijk voor de operationele zaken en anderzijds voor onze commerciële activiteiten: een veelzijdige rol in een dynamische werkomgeving.

De werkzaamheden:
Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde bedrijfsdoelen en budgetten met betrekking tot ontwikkeling en grootte van het bedrijf. In samenwerking met de directie een plan opstellen voorzien van de doelstellingen op verschillende gebieden zoals investeringsvraagstukken, met als doel het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. In de operatie ben je verantwoordelijk voor het juiste verloop van ons inzamel- en verwerkingsproces. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze afdelingen Planning en Sortering en regel je alles wat nodig is voor een goed verloop van de operatie. Vanuit je commerciële rol sta je in direct contact met onze klanten en partners. Je denkt mee in passende oplossingen voor het aangeboden afval, stelt offertes op en maakt prijsafspraken. Daarnaast zorg je ook voor de juiste afzet van de diverse afvalstromen.

Jouw vaardigheden en competenties:

- Je hebt een afgeronde hbo-opleiding;

- Je bent in staat om strategisch mee te denken in de ontwikkeling van het bedrijf;

- Je hebt aantoonbare affiniteit met afvalinzameling en/ of -verwerking;

- Je hebt ervaring in een leidinggevende alsmede commerciële rol;

- Je bent een teamspeler met een positieve, proactieve, flexibele en pragmatische instelling;

- Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;

- Je bent goed in staat om jouw taken te prioriteren en overzicht te houden en te denken in oplossingen en kansen.


Wat wij te bieden hebben:

- Een zelfstandige functie met ruimte voor eigen initiatief;

- Een gezellige werksfeer;

- Een vrije en verantwoordelijke baan;

- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

- Je krijgt de beschikking over een auto.


Ga jij ervoor?
Wil jij, samen met ons, werken in een informele omgeving? Ben je fulltime beschikbaar? Dan zien we heel graag jouw motivatie en cv tegemoet. Dit kun je mailen naar peter@hartog-containers.nl
Heb je inhoudelijke vragen, dan kun je die stellen aan Henny Smink. Hij is bereikbaar op het nummer 06-51455401.

Nieuws

Vacature v/d Week: Bedrijfsleider - Hartog Containers

Transport & Logistiek
Bouw & Maakindustrie