Team van GvM Werkt! breidt uit

Amersfoort, woensdag 31 mei 2023

‘Nog meer energie en kwaliteit voor onze opdrachtgevers!’ Met deze enthousiaste kreet start Grea van Middendorp haar nieuwsbericht op de website. De eigenaresse van GvM Werkt! is blij met de komst van liefst vier nieuwe gezichten binnen het team, dat mede zorgt voor een flinke boost aan professionele slagkracht: ‘Deskundigheid op het gebied van verzuim, is vaker nodig bij steeds meer bedrijven.’ GvM Werkt! is lid van Content en voor ondernemers én werknemers een verlengstuk als zij behoefte hebben aan advies of ondersteuning van arbeidsprofessionals.

Wie de website van GvM Werkt! opent ziet het meteen. Het team van GvM Werkt! is gegroeid. Er staan meer collega’s te shinen op de homepage. ‘GvM Werkt! zit in de lift. Steeds meer werkgevers weten ons te vinden voor 2e spoortrajecten, arbeidsdeskundige dienstverlening, outplacement, TMA en loopbaanadvies. Met de komst van Judy, Nelly, Arjan en Linde zijn we nog beter in staat om onze cliënten maximaal te helpen’, aldus Grea.

Professionele slagkracht team GvM Werkt!
‘Deskundigheid op het gebied van verzuim, is vaker nodig bij steeds meer bedrijven. De medewerkers zijn en blijven de belangrijkste waarde voor ondernemingen en hun ondernemers. Het is dan niet meer dan logisch dat zuinig moet worden omgegaan met deze medewerkers. Is er iets aan de hand, dan is het goed om te weten dat GvM Werkt! klaar staat om te helpen. De professionele slagkracht van GvM Werkt! heeft een flinke boost gekregen.’

Een korte introductie van de nieuwe collega’s van GvM Werkt!. Maar alvorens we dat doen: heb je in de tussentijd, als werknemer of werkgever behoefte aan advies of ondersteuning van arbeidsprofessionals? Neem dan rustig contact op met GvM Werkt! via 033-2022770.

Judy Rebel
Judy is eigenaar van haar eigen bedrijf Rebelski. Rebelski geeft korte, krachtige en inspirerende oplossingen voor studiekeuzes, loopbaanbegeleiding, persoonlijk leiderschap en tweede spoortrajecten aan werknemers, werkgevers maar ook aan jongeren. Judy is daarmee een krachtige samenwerkende partner voor GvM Werkt!! Judy zelf is 2e spoor re-integratiebegeleider

TMA Professional, loopbaanbegeleider en Hr-adviseur.

Nelly de Kinkelder
Nelly is eigenaar van ReadyToGo. Ze is haar bedrijf gestart in 2010. ReadyToGo begon als uitzendbureau/werving & selectie. Al snel na de start kwam voor Nelly ook de vraag naar loopbaancoaching in verband met langdurig ziekteverzuim bij een internationale organisatie in de Food Valley. Ook Nelly is net als Judy gestart als samenwerkend partner. Nelly haar specialiteiten zijn 2e spoor re-integratiebegeleider en loopbaanbegeleider. 

Arjan Koopman
Arjan is net als Judy en Nelly als samenwerkend partner verbonden aan GvM Werkt!! Arjan doet dit vanuit zijn eigen bedrijf Koopman Begeleiding en Advies. Daarnaast is Arjan adviseur verzuim en arbo bij de Stichting Sprank. De specialiteiten van Arjan liggen bij de duurzame inzetbaarheid van mensen, CROV, management en leiderschap. Voor GvM Werkt! gaat Arjan aan de slag als 2e spoor re-integratiebegeleider, loopbaanbegeleider en Casemanager.

Linde van de Brink
Linde van de Brink is in dienst gekomen bij GvM Werkt!! Linde gaat voor de cliënten van GvM Werkt! aan de slag als Job-Hunter en daarnaast gaat ze aan de slag met de deelnemers administratie.

Nieuws

Team van GvM Werkt! breidt uit

Personeel