Royals viert 1e lustrum!

Royals Amersfoort bestond op 26 mei vijf jaar. De lunchroom, ook wel bekend als de ‘kantine van Amersfoort, opende op 26 mei 2016 voor het eerst haar deuren op de Ruimtevaart 40 op bedrijventerrein Calveen. Eigenaar Gertjan van den Broek wilde volgens eigen zeggen ‘een luxe en rijk belegde lunch serveren waar mensen uit een ruim assortiment aan smaken konden kiezen’. 

Dat hij geslaagd is in die opzet moge duidelijk zijn. Na vijf jaar is deze lunchroom meerdere malen gekozen tot lekkerste lunchroom van Amersfoort en heeft Royals Amersfoort een vaste klantenkring opgebouwd, zowel bij particulieren als bedrijven. “In Coronatijd bleek wel hoe onze klanten ons waarderen, want wij konden gewoon openblijven en onze lunches blijven bezorgen en laten afhalen. Daar zijn we iedereen dan ook erg dankbaar voor”, aldus Gertjan. “Dus wilde we dat ook vieren met onze klanten.”

Feest met Royals Burgers

“Op 26 mei lagen er voor al onze klanten lekkere petits fours klaar en op 28 mei stonden we er iets uitgebreider bij stil. Door de huidige omstandigheden moesten we dit buiten het pand doen. Onze befaamde Royals Burgers op de Kamado’s kwamen natuurlijk ruim aan bod! Helaas konden we vanwege Corona niet enorm uitpakken, maar dat mocht de pret niet drukken”, zo zegt Gertjan. 

Gertjan noemt de winkel wel eens gekscherend de kantine van Calveen. “Dat komt omdat, toen het nog mocht, mensen hier binnen kwamen lunchen en netwerken. We zijn uitgegroeid tot een ontmoetingsplek op Calveen, waar mensen ook zaken doen, vandaar. We hopen dat dit nadat we weer open mogen zo blijft en dat we nog jaren de kantine van Calveen mogen zijn!”

Nieuws

Royals viert 1e lustrum!

Food & Beverage
Horeca & Recreatie