Nynke Geertsma wint zoektocht ‘Maestro van Amersfoort’

Amersfoort, maandag 8 november 2021
Concertorkest Juliana Amersfoort organiseerde zaterdagavond een zoektocht naar de ‘Maestro van Amersfoort’ in theater Flint in Amersfoort. De zoektocht werd gewonnen door Nynke Geertsma. Derk Koetje won de originaliteits prijs. Het event werd mede georganiseerd door ons bijzondere bedrijfslid: Chr. Muziek en Showband Juliana.

Zaterdag 6 november was het eindelijk zover. Op deze dag presenteerde het Concertorkest van de 95 jarige Chr. Muziek- en Showband Juliana de eerste editie van ‘Maestro van Amersfoort’. De muzikale strijd begon om 20.15 uur. De opzet van de avond was soortgelijk aan het bekende TV programma “Maestro”.

Bekende Amersfoorters
Tijdens de eerste editie van de ‘Maestro van Amersfoort’ werd Concertorkest Juliana gedirigeerd door maar liefst acht bekende en wellicht iets minder bekende Amersfoorters. Uit het ledenbestand van Content Amersfoort was Arie Lengkeek, comemrcieel maanger bij MTH Accountants, één van de deelnemers. De uitdaging werd ook aangegaan door journalist Remco Reiding, horecaondernemer Derk Koetje, stadsdichter Nynke Geertsma, winnaar van Heel Holland Bakt Anna Yilmaz, dominee Gerard Kansen, programmamaker Jaap Gunnink en burgemeester Lucas Bolsius.

De kandidaten werden gecoacht door dirigent Wilbert van Arendonk en werden beoordeeld door Hannie Slingerland, Simon Kleinjan en Bart van Meijl. Bram van Kolfschooten was de gastheer deze avond. Uiteindelijk wer stadsdichter Nynke Geertsma de grote winnares. 

Nieuws

Nynke Geertsma wint zoektocht ‘Maestro van Amersfoort’

Goede Doelen