Nog drie plekken beschikbaar Masterclass Klantgericht Leiderschap van Sydney Brouwer!

Amersfoort, maandag 19 september 2022

Hoe til je de klantgerichtheid van jouw team, organisatie of afdeling naar een volgend niveau. Dat is de vraag die centraal staat in de Masterclass Klantgericht Leiderschap van Sydney Brouwer. ‘Wil jij stappen maken naar een klantgerichte organisatie en een beleving wil creëren waar klanten voor terug komen en positief over gaan praten? Dan is het belangrijk om één ding goed te onthouden, want als je buiten wilt winnen dan zal je binnen moeten beginnen.’ vertelt Sydney.

‘Klantgerichtheid gaat over leiderschap en als jij beter in staat wilt zijn als vakspecialist, manager of leidinggevende en mensen om jou heen wilt inspireren en mee wilt nemen naar een betere klantbeleving dan is deze Masterclass precies wat jij zoekt! Wordt geïnspireerd door verschillende sprekers en deel ideeën en best practices met gelijk gestemde en vergroot jouw effectiviteit als leider! En dit allemaal terwijl je je onderdompelt in luxe en geniet van de prachtiger natuur op het 5-sterren Landgoed Lauswolt in Friesland.’

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Als lid van Content Amersfoort mogen we jou namens Sydney een korting aanbieden van €150.-! Kijk op www.sydneybrouwer.nl/masterclass voor meer informatie of geef je hier direct op voor de masterclass van 25, 26 en 27 september aanstaande!

Nieuws

Nog drie plekken beschikbaar Masterclass Klantgericht Leiderschap van Sydney Brouwer!

Zakelijke Dienstverlening