Nieuwe hbo-opleiding HU E-commerce zoekt nog één adoptiebedrijf!

Amersfoort, vrijdag 9 september 2022

Een paar weken geleden deden wij de oproep namens de nieuwe HBO opleiding E-Commerce van de HU Amersfoort voor bedrijven en ondernemers die interesse hebben om zich bij te laten staan voor een nieuwe website en webshop. Daar hebben twee ondernemers op gereageerd, waaronder Ben Zandvliet van Autophopper Amersfoort. Maar HU Amersfoort zoekt nog een derde kandidaat. Vandaar deze herhalingsoproep. Welke ondernemer(-s) wil voor deze opleiding als adoptiebedrijf optreden en één jaar lang samenwerken met ambitieuze hbo-studenten?

Ben Zandvliet: 'Ik zou deze kan niet laten liggen. Ze gaan een website en webshop voor je maken in WordPress & WooCommerce, aanbevelingen doen op het gebied van e-marketing en beschikbare e-data over online verkopen, websitebezoeken en online gedrag in kaart brengen.Super waardevol!

In 40 weken zal een groep studenten de e-commerce uitgangspunten van uw winkel doorlichten. Ze maken een website en webshop in WordPress & WooCommerce, doen aanbevelingen op het gebied van e-marketing en beschikbare e-data over online verkopen, websitebezoeken en brengen online gedrag in kaart. Daarbij worden de studenten gecoacht door ervaren e-commercedocenten. Meedoen is gratis, maar er zijn wel een aantal voorwaarden.

• Minimale grootte: jouw onderneming dient minimaal 10 personen in dienst te hebben.

• Jouw bedrijf is een actief Midden of Klein Bedrijf in de regio en heeft een bewezen bestaansrecht. Dit kan bijvoorbeeld een winkel zijn zoals een bakkerij, fietsenmaker, boekenzaak, meubelzaak, zelfstandige modezaak etc.

• Je verkoopt werkelijk een product en/of dienst dat ook online besteld kan worden.

• Je hebt nog geen webshop of een webshop die in beperkte mate wordt gebruikt of je hebt plannen voor een nieuwe webshop.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd bent om jouw bedrijf gratis te laten ondersteunen door E-commerceprofessionals in opleiding? En kun je hen als ondernemer gericht ondersteunen, neem dan contact op via adecom@hu.nl.


Nieuws

Nieuwe hbo-opleiding HU E-commerce zoekt nog één adoptiebedrijf!

Onderwijs