Leerhotel Het Klooster heropent restaurant!

Amersfoort, vrijdag 25 februari 2022

Mooie ontwikkelingen bij onderwijsbedrijf Leerhotel 't Klooster. Onder de eigen naam Novice heropent Leerhotel Het Klooster medio april haar restaurant gebaseerd op het 'Dutch Cuisine Concept' (www.dutch-cuisine.nl). Tevens is Peter Ingels als nieuwe General Manager te vinden in de wandelgangen op deze unieke plek waar studenten van diverse leerniveaus en studiejaren hun praktische vaardigheden trainen. 'Leren door te doen, terwijl gasten genieten van een kop koffie, lunch of diner.'

Eigentijdse uitstraling
Intens Communicatie en Reclame - ook bedrijfslid van Content Amersfoort - ontwikkelde voor zowel het Leerhotel als restaurant Novice een volledig nieuwe huisstijl, die straks online en op de bijzondere locatie te zien is. De eigentijdse uitstraling van de website en van het interieur sluit naadloos aan op de plannen van Het Klooster voor de komende jaren. 'Het Leerhotel heeft de ambitie om een toonaangevend congrescentrum te zijn met als kernwaardes scholing, creatie en verbinding', aldus Jasper Leenen namens Intens.

Nieuwe General Manager 
'Ook met de komst van Peter Ingels als nieuwe General Manager van Leerhotel Het Klooster, zet de organisatie een belangrijke stap', besluit Bert van Wede, Directeur Onderwijs in Bedrijf bij MBO Amersfoort. Peter heeft zeer ruime ervaring als hotelier. De laatste 2 jaar was Peter vestigingsdirecteur van het EuroCollege te Rotterdam.

Fotovermelding: Jasper Leene (Intens Reclame en Communicatie), Bert van Wede (MBO Amersfoort) en Peter Ingels (Leerhotel Het Klooster).

Nieuws

Leerhotel Het Klooster heropent restaurant!

Leerhotel Het Klooster

033-467 8750

Onderwijs
Restaurant
Horeca