Kaartverkoop ‘Van Mossel Kia Dutch Open’ gestart

Amersfoort, dinsdag 14 juni 2022

Het ‘Van Mossel Kia Dutch Open’ staat weer op de agenda en de kaartverkoop is gestart! Er wordt een sterk bezet deelnameveld verwacht. De absolute Nederlandse top en spelers van internationale allure maken zich op voor dit unieke evenement van 10 t/m 17 juli.

Het internationale ATP Challenger tennistoernooi vindt plaats van 10 t/m 17 juli 2022 bij tennisclub ALTA in Amersfoort. Vorig jaar kon het publiek genieten van een zinderende finale tussen de Nederlanders Tallon Griekspoor en Botic Van de Zandschulp. In een spannende driesetter bleek Griekspoor de sterkste en versloeg hij Van de Zandschulp met 6-1 3-6 6-1. Dit maakte Tallon Griekspoor tot winnaar van de 2e editie van het Van Mossel Kia Dutch Open! Het was een prachtige tennis week en deze gaan wij in 2022 weer voortzetten! We zijn ervan overtuigd dat we dit jaar wederom een fantastisch toernooi zullen beleven met veel nieuwe talenten. De loting, waaruit duidelijk wordt welke spelers wanneer tegenover elkaar komen te staan op de rode gravelondergrond, staat gepland op 9 juli bij het spelershotel Kontakt der Kontinenten in Amersfoort.

‘We zijn trots op het Van Mossel Kia Dutch Open in Amersfoort. Het is belangrijk voor toptennis in Nederland dat internationale spelers zich met buitenlandse spelers kunnen meten tijdens dit toernooi en belangrijke punten kunnen halen voor de internationale ranglijst. Met deze mooie samenwerking kunnen zoveel mogelijk tennisfans van toptennis genieten in Amersfoort’, aldus Bas Huijzer, divisiedirecteur Van Mossel Automotive Groep en Frank Daalhuisen, commercieel directeur Van Mossel Kia.

Wil je er ook bij zijn?
Mocht je het leuk vinden absoluut toptennis te aanschouwen dan zijn tickets vanaf nu beschikbaar via https://www.vanmosselkiadutchopen.nl/tickets/
Voor informatie en het laatste nieuws bezoek de toernooiwebsite: https://www.vanmosselkiadutchopen.nl
Wees welkom!

Nieuws

Kaartverkoop ‘Van Mossel Kia Dutch Open’ gestart

Automotive
Sport