Il diVino komt naar Amersfoort!

Amersfoort, maandag 17 januari 2022

Goed nieuws voor de wijnliefhebbers: wijnwinkel Il diVino opent in maart 2022 haar deuren In de Grote Sint Jansstraat in Amersfoort! De vestiging in één van de mooiste straatjes van de Keistad is de derde van eigenaar Ewout Jansen. Il diVino is sinds 2008 al in Hilversum te vinden, terwijl in 2020 ook een wijnwinkel in Bussum werd geopend. 'We krijgen enorm veel reacties. Ik heb enorm veel zin in dit Amersfoortse avontuur.'

De Amersfoortse wijnliefhebbers staat wel wat te wachten want het assortiment van Il diVino kenmerkt zich door spannende en onderscheidende wijnen. Ewout: 'Bij voorkeur uit onbekendere wijnlanden zoals Bulgarije, Kroatië of Armenië. Uiteraard maken ook de bekendere wijnlanden onderdeel uit van ons aanbod. Il diVino heeft ook aandacht voor de natuur. Dat komt onder meer tot uiting in onze grote voorkeur voor biologische producten.'

Centrum Amersfoort

De winkel in Amersfoort bevindt zich aan de Grote Sint Jansstraat 2a waar voorheen RéBM Bedrijfsmakelaardij was gevestigd.  De van oorsprong oude pakhuizen zijn in een later stadium omgetoverd tot pittoreske winkels, uitstekend passend bij de beleving en gezelligheid van Il diVino. Parkeren kan in parkeergarage Beestenmarkt op steenworp afstand. De Kamperbinnenpoort naar het centrum van Amersfoort is om de hoek van Grote Sint Jansstraat te vinden.

Ewout Jansen kijkt reikhalzend uit naar het nieuwe avontuur in Amersfoort: “Wij vinden snelle levering, goede communicatie en een passend wijnadvies superbelangrijk. Gelukkig lezen we dat ook terug in de reviews van onze klanten. Graag laten we Amersfoort en omstreken ook kennismaken met onze spannende wijnen en persoonlijke service.”

Openings- en kennismakingsaanbiedingen

Speciaal voor aanstaande opening van de winkel in Amersfoort worden smaakvolle openings- en kennismakingsaanbiedingen samengesteld.

Nieuws

Il diVino komt naar Amersfoort!

Retail