HapSnap Lunch bij Beeldvoerders: Kosteloos, Kostelijk & Inspirerend!

Amersfoort, maandag 5 juni 2023

Een bijzondere uitnodiging van Beeldvoerders, ze nodigen namelijk iedereen van harte uit voor de HapSnap inspiratielunch op 20 juni. Dit is niet zomaar een lunch, maar een unieke kans om te leren, te netwerken en te genieten van heerlijk eten. 'Schuif aan tijdens de HapSnap inspiratielunch op 20 juni bij Beeldvoerders in Amersfoort. Waar kom je dat nog tegen? Een kostelijke & kosteloze lunch met waardevolle inspiratie over videomarketing,' zegt Stefan Roorda, de spreker van de dag.

Het thema van de middag is 'Videomarketing & de Pitch Studio'. Volgens Stefan is deze sessie bedoeld voor 'iedereen die weleens iets uit te leggen heeft'. De locatie is Basicweg 15C in Amersfoort, en het evenement begint om 12.30 uur.

Het concept van HapSnap is duidelijk: 'Je komt voor een hapje en als je weggaat, snap je weer iets meer van je vakgebied.' Het is een mooie combinatie van ontmoeten, inspireren en geïnspireerd worden - en dat allemaal tijdens de lunch. Het aantrekkelijkste aspect? Het is volledig gratis!

Als je geïnteresseerd bent, kun je jouw plek reserveren via de volgende link:
https://www.beeldvoerders.nl/evenementen/hapsnap-de-pitch-studio-juni-2023

Stefan eindigt met een warme uitnodiging: 'Zien we je 20 juni bij Beeldvoerders aan tafel? Graag tot dan!'

Nieuws

HapSnap Lunch bij Beeldvoerders: Kosteloos, Kostelijk & Inspirerend!

Marketing & Communicatie