‘Grow Culture’ gepland na succesvolle aftrap groei event

Amersfoort, dinsdag 31 mei 2022

Een driedaags event met lokale superhelden, internationale gasten, workshops, clinics, activiteiten, plezier en groeipotentie. Samen in beweging komen en proeven aan groei. Op 13, 14 en 15 oktober organiseert Jelte Bakker van Sportivate en Playground33 het tweede groei event van Amersfoort: ‘Grow Culture’. 

Op vrijdag 20 mei vond het allereerste groei event van Amersfoort plaats. Het event ‘Van Presenteren naar Groeien’ werd gehouden bij Pathé Amersfoort. Tijdens dit event konden ruim 80 gasten kijken naar de documentaire die Jelte in de Corona periode over zichzelf heeft laten maken. In de documentaire en tijdens het event kregen de genodigde gasten uit verschillende domeinen antwoord op de volgende vragen: Waarom maken wij zoveel werk van bewegen? Waarom maken wij van buitenspelen een professioneel beroep? Waarom staat groei bij ons centraal en waarom zetten wij ons op een gezonde en positieve manier af tegen de zogeheten prestatiemaatschappij? Het event was een groots succes! Jelte bedankt iedereen die erbij kon zijn, ‘mede dankzij jou mochten we groeien’.

Samen met jullie kijkt Jelte graag vooruit en is hij al druk bezig met de voorbereidingen van het ‘Grow Culture’ event. Heb jij een groei initiatief of ken je mensen die op dit event niet mogen ontbreken? Mail dan naar jelte@sportivate.nl


Ook benieuwd naar de documentaire 'Van Presenteren naar Groeien'? Bekijk hem hier!

Nieuws

‘Grow Culture’ gepland na succesvolle aftrap groei event

Sport