Flint verwelkomt drie 'Contenters' als nieuwe dragers!

Amersfoort, woensdag 22 december 2022
Wederom bereikte ons mooi nieuws namens Flint: liefst drie Contenters hebben zich als Dragers aangemeld bij Harold Warmelink, directeur van Flint. Afgelopen maand werd officieel de samenwerking beklonken tussen Flint en Waarding Advocatuur, GvM Werkt! en Truste Slaapcomfort. 'Juist in deze tijd zijn wij enorm dankbaar voor de steun van deze bedrijven. Deze samenwerkingen dragen bij aan een veelzijdige en rijke theaterprogrammering in Flint', aldus Harold Warmelink.

Stella Willebrands, eigenaar van Waarding advocatuur, Fred van der Veer namens Truste Slaapcomfort en Grea van Middendorp van GvM Werkt! zijn de drie betrokken 'Contenters' die zich hebben aangemeld bij Flint.

Waarding advocatuur - Stella Willebrands
‘Ik ben er trots op dat ik mijn ‘keitje’ mag bijdragen en kijk uit naar een mooi partnerschap’, aldus Stella Willebrands, eigenaar van Waarding advocatuur over de samenwerking met Flint. ‘Flint zorgt als geen ander voor cultuur, plezier en verbinding tussen mensen en ondernemers. Als ik daarbij mag aansluiten en er een bijdrage aan mag leveren, dan doe ik natuurlijk graag!’.

GvM Werkt! - Grea van Middendorp
‘Cultuur in onze mooie stad is belangrijk, brengt ontspanning en verbinding. Hier dragen wij graag aan bij.’

Truste Slaapcomfort - Fred van der Veer
‘Als ras Amersfoortse is de Flint voor mij een onderdeel van de stad. Dit geweldige initiatief laten we dan ook niet zomaar liggen. Wij dragen graag een steentje bij aan het behoud van de cultuur in onze stad wat deze samenwerking uit eindelijk inhoud. We doen het graag!’

Samenwerking
Flintdragers zijn bedrijven met hart voor kunst en cultuur die elkaar ontmoeten in Flint. Het Dragersnetwerk is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk dat bestaat uit organisaties in diverse branches en met ieder een eigen specialisme. Hierdoor biedt dit een platform om kennis te delen en elkaar te inspireren.
Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek: van musicalfans tot Bachliefhebbers. 

Nieuws

Flint verwelkomt drie 'Contenters' als nieuwe dragers!

Horeca
Fun & Entertainment