Dubbele Vacature v/d Week: Bedrijfsleider - Hartog Containers & Power Apps Consultant - Cloudigy

Amersfoort, dinsdag 22 november 2022

We zijn er allemaal maar druk mee, het vinden van goed personeel. Content heeft een groot en betrokken netwerk en daarom verschijnt er elke week een 'Vacature van de week'. Hoe leuk zou het zijn als we elkaar als ondernemers met deze zoektocht kunnen helpen? Veel bedrijven zijn nog steeds op zoek naar nieuwe medewerkers, dus deze week promoten we zelfs twee toffe vacatures! Hartog Containers zoekt een enthousiaste en veelzijdige Bedrijfsleider die samen met het team de volgende stap in de ontwikkeling van Hartog Containers wil zetten. Bij Cloudigy zijn ze op zoek naar een Power Apps Consultant met al enige ervaring in het vertalen van business processen naar oplossingen met het Power Platform. Heb jij de gouden tip of ben jij zelf de geschikte kandidaat voor één van deze functies? Reageer dan direct!

Bedrijfsleider – Hartog Containers

Wie wij zoeken:

Wij zoeken een enthousiaste en veelzijdige collega die samen met ons de volgende stap in de ontwikkeling van Hartog Containers wil zetten. Je bent in deze functie het centrale aanspreekpunt voor alles wat er op het bedrijf gebeurt, met de directie als sparringpartner. In de rol van bedrijfsleider ben je enerzijds verantwoordelijk voor de operationele zaken en anderzijds voor onze commerciële resultaten: een veelzijdige rol in een dynamische werkomgeving.

De werkzaamheden:

Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde bedrijfsdoelen en denkt mee over de ontwikkeling van het bedrijf. Naast de realisatie van doelstellingen op het gebied van marktaandeel, omzet en marge ben je de drijvende kracht achter de verbetering van organisatie en processen. In de operatie ben je verantwoordelijk voor het juiste verloop van ons inzamel- en verwerkingsproces.

Een ander belangrijk onderdeel van de werkzaamheden is de doorontwikkeling van sorteer- en bewerkingsactiviteiten van afvalstromen, met als doel dat deze stromen als grondstof in de circulaire economie ingezet kunnen worden. Je volgt daarbij nauwgezet de ontwikkelingen binnen de branche.

Lees de hele vacature hier!

Power Apps consultant – Cloudigy

Jouw werkdag bij Cloudigy:

Wij vinden het belangrijk om je de ruimte te geven om jouw dag zelf in te plannen! Wil je eerst de kinderen naar school brengen of nog even sporten? Geen probleem! Wil je vanuit huis werken of werk je liever vanaf de Costa del sol? Zolang het jou in staat stelt om innovatief aan de slag te kunnen met het Microsoft Power Platform juichen wij het toe! Het gaat om het resultaat!

In jouw rol ben je verantwoordelijk om de wereld van onze klanten een stukje makkelijker te maken. Dit doe je door de verschillende bedrijfsprocessen van de klant te analyseren, adviezen te geven over procesoptimalisatie en deze vervolgens te digitaliseren met het Microsoft Powerplatform. Je bouwt bijvoorbeeld een Power App waarmee je de buitendienst toegang verschaft tot dezelfde informatie als het personeel op kantoor heeft. De week erop ontwikkel je bijvoorbeeld een applicatie welke een ouderwets systeem vervangt.

Bij Cloudigy krijg je de ruimte om zelf invulling te geven aan jouw werkzaamheden. Je gaat met onze klanten in gesprek om de juiste oplossingen aan te dragen. Jij maakt een inschatting van de juiste oplossing, de benodigde uren en na akkoord van de opdrachtgever ga je jouw advies omzetten in een waardevol product voor de klant. Hiermee maak jij de wereld voor onze klant weer wat makkelijker.

Lees de hele vacature hier!Nieuws

Dubbele Vacature v/d Week: Bedrijfsleider - Hartog Containers & Power Apps Consultant - Cloudigy

Transport & Logistiek
Bouw & Maakindustrie
IT