De Keurder verbindt zich voor GOUD aan Juliana!

Amersfoort, woensdag 2 november 2022

Onlangs mocht Juliana een nieuwe gouden partner verwelkomen. De Keurder mag zich vanaf heden met trots TOP-partner van de vereniging noemen. Als actieve partner van Chr. Muziek- en Showband Juliana kom je als bedrijf in contact met regionale ondernemers. Daarbij werk je aan relatiebeheer en netwerkverbreding. Contenters Fit Academie Bokkeduinen, Pot Verhuizingen en Drukmakers hebben zich al langere als partner aan Juliana verbonden. Maar, hoe werkt dat Partnerschap precies? 

Juliana Partnerschap is het sponsoring-programma van Juliana. Door investering in het partnerschap programma werkt Juliana verder aan innovatieve ontwikkelingen in de mars-, show- en concertsector. Het mes snijdt dus aan twee kanten! Door het leveren van een vaste bijdrage op jaarbasis krijg je als ondernemer veel terug in de vorm van tegenprestaties en diensten. Uiteindelijk sta jij als ondernemer voorop in dit concept. De partnerbijeenkomsten/ - activiteiten en de opname van de bedrijfsgegevens op de website van Juliana en in diverse programmaboekjes bieden jou als ondernemer een absolute meerwaarde.

‘Als bedrijf kun je kiezen uit drie prachtige sponsor pakketten. Van het sponsoren van één project  tot aan het gouden totaalpakket. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden om de vereniging te steunen en we bespreken dit graag met je in een persoonlijk gesprek, de koffie staat altijd klaar’, zegt commercieel manager Marcel van Breden.

Wil je mens en maatschappij ondersteunen, werken aan relatiebeheer en netwerkverbreding, een jaarlijkse partnerbijeenkomst een logo en bedrijfsnaam op rijdend reclamebord en nog veel meer?
Bekijk hier de mogelijkheden of stuur een mail naar commercieel@juliana-amersfoort.nl.
Nieuws

De Keurder verbindt zich voor GOUD aan Juliana!

Zakelijke Dienstverlening
Fun & Entertainment