De 2e Hacking Health Amersfoort komt eraan!

Amersfoort, woensdag 28 september 2022

In oktober 2021 vond de allereerste Hacking Health Amersfoort plaats. Een mooie groep professionals, studenten en bewoners werkten aan mooie oplossingen. Dit jaar zal het plaatsvinden op donderdag 13 en vrijdag 14 oktober. Een hackathon is een creatief evenement waaraan iedereen kan meedoen. Het doel is veel denkkracht en creativiteit samen te brengen om in korte tijd goede ideeën uit te werken tot innovatieve oplossingen.

Hoe werkt dat dan?
Uitdagers, de inbrengers van problemen, pitchen deze aan het begin van de hackathon. Daarna worden teams gevormd. Je kan als ‘oplosser’ met iemand anders idee aan de slag! De teams gaan samen 2 dagen werken aan de uitdaging.

Gedurende die 48 uur krijgen de teams diverse leerzame workshops van ervaren probleemoplossers. Ook zijn er verschillende coaches aanwezig die de teams begeleiden in het proces.

Wie kan er meedoen en waarom zou je meedoen?
Of je nu zorgprofessional of patiënt bent, student of ondernemer, ontwerper of ontwikkelaar: iedereen speelt een belangrijke rol! Jouw denkkracht en bijdrage kan de gezondheid en het welzijn van de bewoners van Amersfoort en omstreken verbeteren. Door mee te doen leer je nieuwe dingen, ontmoet je leuke mensen en draag je bij aan een betere zorg!

Heb je zin om mee te werken aan het oplossen van een van problemen, knelpunten of uitdagingen van één van de pitchers? Meld je dan aan! Klik op deze link om meer informatie te lezen en je aan te melden voor de Dutch Hacking Health Amersfoort 2022.

Nieuws

De 2e Hacking Health Amersfoort komt eraan!

Onderwijs