Daan's Drive to fight Cancer haalt liefst 32.089,69 EURO op!

Amersfoort, maandag 27 september 2021

'Wat een fantastische avond hebben wij gehad met z'n allen! Iedereen bedankt voor deze fantastische dag. Een super mooi bedrag van 32.089,69 EURO is opgehaald voor kankeronderzoek.' Deze tekst was te lezen op de Instagram pagina van 'Daan's Drive To Fight Cancer', het event wat afgelopen zondag 26 september plaats vond. 

Het is een fantastische dag geworden zondag 26 september. Naast het fietsen van Utrecht naar Amersfoort werd op de dag zelf een veiling georganiseerd waar men op bijzondere items kon bieden. Het verhaal is bekend: zelf is Daan Laseur, eigenaar van Pronto in Amersfoort, getroffen door een ernstige vorm van galblaaskanker. Dat heeft hem doen besluiten de deuren van de winkels in Utrecht en Amersfoort te doen sluiten. 

Zondag 26 september vond Daans Drive to Fight Cancer plaats, een fiets, e-bike en scooterevenement in de omgeving Amersfoort/Utrecht om aandacht te vragen voor de ziekte kanker. Deelnemers en teams gingen zoveel mogelijk donaties ophalen voor Fight cancer om baanbrekend kankeronderzoek te financieren. Het evenement is een samenwerking tussen Fight cancer en Daan Laseur met zijn onderneming Pronto in Amersfoort. Helaas is bij Daan afgelopen 30 juni uitgezaaide galblaaskanker ontdekt. Dit is een vrij zeldzame aandoening met weinig kans op genezing. Een hele grote klap voor Daan en voor zijn familie. Daan heeft besloten per 31 augustus te stoppen met zijn onderneming Pronto Scooters. Daarom was Daans Drive to Fight Cancer zijn laatste Pronto-evenement. 

Nieuws

Daan's Drive to fight Cancer haalt liefst 32.089,69 EURO op!

Goede Doelen
Sport