Daans Drive to Fight Cancer: €33.126,- opgehaald!

Amersfoort, maandag 11 oktober 2021

Op zondag 26 september is er een geweldig bedrag opgehaald van €33.126,-. Daan heeft ons en alle andere betrokkenen een mooi persoonlijk bericht gestuurd. Deze wilde we iedereen namens Content niet onthouden.Lieve deelnemers, bezoekers, donateurs en vrienden van Daans Drive to Fight Cancer,

Wat was het een prachtige dag, zondag 26 september. We hebben met z’n allen een geweldig bedrag opgehaald van €33.126,-, waarvoor we jullie ontzettend bedanken.

Het opgehaalde bedrag komt ten goede aan wetenschappelijk onderzoek van zes jonge, talentvolle artsen en onderzoekers in Nederland, waarvan wij verwachten dat zij in de toekomst tot de top van de oncologie zullen behoren. Bezoek de website om te zien wie dit zijn. Zoals jullie ook in het krantje hebben kunnen lezen, zorgt meer onderzoek voor meer genezing en preventie en daarmee voor minder kanker. De kans dat patiënten 5 jaar na de diagnose kanker nog leven is de afgelopen vijftig jaar met 90% gestegen! Samen hebben we bijgedragen aan een wereld waarin kanker hopelijk helemaal geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn.

Nog even nagenieten? Bekijk dan HIER de foto’s of lees een verslag van Daans Drive to Fight Cancer op het LoveLife platform of via een artikel van het AD.

Nogmaals ENORM veel dank voor de geslaagde dag!

Groetjes,
Daan Laseur & de rest van de organisatie

Nieuws

Daans Drive to Fight Cancer: €33.126,- opgehaald!

Goede Doelen