#contentdeal Films4 business & Playground33

Amersfoort, dinsdag 7 december, 2021

Elke dinsdag lichten we via ons item #contentdeal een ontstane samenwerking uit die via Content is ontstaan. Deze week zetten we die van Films4 Business en Playground33 in de spotlight. Normaal legt Harold zelf alles vast, maar vandaag zijn de rollen omgedraaid. Harold was er namelijk als de kippen bij toen hij via Content las over de beschikbare kantoor ruimtes bij Playground33.

Recent is het team van Content verhuisd naar Playground33 aan de Disketteweg 1. Hierdoor is vandaag een échte #contentdeal ontstaan, hoe gaaf is dat!

Nieuwe locatie
De mannen van Films4 business zijn inmiddels een bekend topic geworden binnen Content en komen de laatste paar dagen regelmatig voorbij. Des te leuker dat wij Harold Jonker en zijn team binnenkort onze buren mogen noemen. 

"Ik zag via de kanalen van Content Amersfoort dat er mooie kantoorruimtes beschikbaar waren binnen Playground33, ik raakte nieuwsgierig en heb meteen contact opgenomen met Gert. De klik was daar en de ruimte voelde goed, dus zijn wij enorm blij om hier per januari 2022 kantoor te houden", aldus Harold Jonker.

Gert van Assen, initiatiefnemer van Playground33 zegt het volgende over deze samenwerking: "Geweldig om jonge dynamische ondernemers te verwelkomen! Harold is naast het huren ook meer dan interessant voor de Playground33 met zijn diensten. Oh ja en we leren hem ook graag wie Steven Spielberg is 😉"

Nieuws

#contentdeal Films4 business & Playground33

Zakelijke Dienstverlening