#Contentdeal Cloudigy & Marxman Advocaten

Amersfoort, dinsdag 20 september 2022

Dinsdagmiddag promoten we standaard een leuke, bijzondere of opvallende #contentdeal: een ontstane samenwerking tussen twee bedrijfsleden van Content. Ditmaal vond Cloudigy, dé expert in het automatiseren van bedrijfsprocessen, een prachtig kantoor in het pand van Marxman Advocaten aan de Spacelab in Amersfoort. ‘We waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe plek. Danny Rietveld heeft ons met elkaar in contact gebracht’, vertelt Dennis Blotenburg.

Vanaf 12 september huurt Cloudigy een zelfstandig kantoor in het prachtige pand van Marxman Advocaten op bedrijventerrein Calveen. ‘Vanaf het eerste contact verloopt onze samenwerking soepel’, laat Sebastiaan Palm van Marxman weten. ‘We zijn ontzettend blij om Cloudigy als buren te mogen verwelkomen. Ook Content lid Biyond huurt een kantoor bij Marxman, evenals Mooi B.V.. Samen zorgen deze bedrijven voor een goede en gezellige sfeer in het pand. We hebben nog één ruimte vrij, dus wie komt ons vergezellen aan het Spacelab?’

‘De komende tijd gaan we verbouwen en zullen we nog twee prachtige vergaderruimtes gaan realiseren. Als de verbouwing klaar is laten we ons kantoor graag nog een keer aan alle leden van Content, maar dan aan de binnenkant!’ aldus een trotse Dennis.

Nieuws

#Contentdeal Cloudigy & Marxman Advocaten

IT
advocaat