CONTENT XL-POTLOOD #40: Ray van de Kamp - Vathorst Fietsen

Amersfoort, woensdag 11 mei 2022

Elke week komt het XL-Content-potlood in handen van een lokale ondernemer. Degene die de bijdrage schrijft geeft het potlood door aan de volgende collega-ondernemer van wie hij of zij denkt dat diegene een bijzondere bijdrage kan leveren, inspiratie geeft of juist wel eens de spotlight verdiend. Deze week is ons potlood terecht gekomen bij Ray van de Kamp van Vathorst Fietsen.

Lotte, bedank voor het potlood, deze geef ik weer door aan Jelte Bakker van Sportivate.

We love people and bicycles, dat proberen met Vathorst Fietsen uit te stralen. Ons werk vinden we erg leuk! Door een hele leuke klantenkring een persoonlijke benadering en te werken met mooie fietsen vliegen de dagen voorbij. Van de ene uitdagende reparatie naar een heel leuk verkoop gesprek, bakje koffie met het team, dan weer een paar fietsen halen, brengen en weer een nieuwe stoere fiets afleveren. Ook fietsen leveren aan lokale bedrijven wordt steeds meer, heerlijk om zo samen te kunnen werken. En wanneer er iets spaak loopt, proberen we altijd de beste solution te vinden.

Ik probeer wel eens even stil te staan en rustig te ademen om te genieten van de dag.
Door deze drukke en gekke tijd in de samenleving wordt dat door o.a. de (social) media wel eens lastig gemaakt. Er is de laatste tijd veel in het nieuws, iedereen moet maar wat van vinden en een kant kiezen. Dan vraag ik me af laten we ons hiermee gek maken? Nee toch, zet de radio eens uit, drink buiten in de zon rustig een bakje koffie en geniet van de dag.

Wanneer er weer een mail van Content binnen komt lees ik dat graag, mooie verhalen van mede ondernemers die vertellen over hun passie. Dat vind ik leuk om te horen. Laten we ons niet gek maken en met elkaar lekker ondernemen. Hopelijk zie ik een aantal van jullie bij een bijeenkomst. Door de vraag te stellen: Wat is jou passie?,  heb je snel een heel leuk en leerzaam gesprek. Beetje humor erbij voor je het weet is er weer een dag om.
Hopelijk tot snel in een Content deal, een bijeenkomst of wie weet waar....

Groetjes,
Ray van de Kamp

Nieuws

CONTENT XL-POTLOOD #40: Ray van de Kamp - Vathorst Fietsen

Transport & Logistiek
Zakelijke Dienstverlening