CONTENT XL-POTLOOD #24: DENIECE CAFFEE - DC REINIGING

Amersfoort, woensdag 19 januari 2022

Elke week komt het XL-Content-potlood in handen van een lokale ondernemer. Degene die de bijdrage schrijft geeft het potlood door aan de volgende collega-ondernemer van wie hij of zij denkt dat diegene een bijzondere bijdrage kan leveren, inspiratie geeft of juist wel eens de spotlight verdiend. Deze week is ons potlood terecht gekomen bij Deniece Caffee van DC Reiniging!

'Een tekst schrijven over je business maar niet te commercieel. Dat wordt een uitdaging dacht ik gelijk. Daarom vertel ik maar een beetje over mijzelf en waarom ik lid ben geworden van Content.

Ik kwam Content voornamelijk op LinkedIn tegen, toen ik een aantal van mijn klanten de revue zag passeren als nieuwe leden. Dacht ik gelijk: dat is een trein waar ik ook op moet springen 😉

Gelukkig heb ik dat ook gedaan!
Ik ben zelf erg van het persoonlijk netwerken en heb altijd de gedachte dat als de persoon die je spreekt niet jouw volgende klant wordt, dan word het wel een ambassadeur voor jouw bedrijf. Die gedachte heeft mij al die jaren ook geholpen. Ik maak bijna tot geen reclame maar onze klantenkring is voor 85% ontstaan uit mond op mond reclame en mensen die mij hebben aangedragen nadat zij zelf tevreden waren over onze diensten.

Ik ben daarom ook geen harde sales vrouw. Ik maak graag een praatje met iemand, leer zijn of haar business kennen en vertel dan wat ik doe met mijn bedrijf op mijn manier. Ik wil liever dat iemand mij het werk gunt dan dat zij zich gedwongen voelen om met mij in zee te gaan. Zo bouw je naar mijn mening anders ook geen langdurige samenwerkingen op.

Dat is ook waarom ik blij werd van de Content gedachte die om de hoek kwam kijken. Net toen alle fysieke netwerkbijeenkomsten overal wel waren gestopt i.v.m. de huidige Covid pandemie. Een andere manier om zo toch verbonden te raken bij je mede ondernemers uit de stad je geboren en getogen bent. Zo ben ik nu al in contact geraakt met andere leden die ik eerder niet was tegengekomen bij andere netwerkclubs. Heel leuk!

WAT DOE IK
Ik ben de eigenaresse van een schoonmaakbedrijf genaamd DC Reiniging. Wij maken schoon bij alle zakelijk gerelateerde panden die je maar kan bedenken. In de horeca, scholen, zorginstellingen, theaters, kantoren, sportscholen, noem het maar op. En ik doe dit natuurlijk niet alleen. Ik doe dit met een team van in totaal 29 medewerkers.

Wij werken net op een andere wijze waardoor de wensen van de klant centraal staat en juist die puntjes op de i gezet worden. Denk hierbij aan de spinnenwebben die normaal eenmaal per week worden verwijderd of die vingertasten die je al weken op je ramen blijft zien. Dit soort punten nemen wij dagelijks mee doordat we een andere kijk op schoonmaak hebben en daarom ook een andere schoonmaak structuur. Alles moet gewoon schoon!

Daarnaast maken we schoon met ecologische middelen. Dat maakt het niet duurder maar het maakt het wel bewuster. Duurzaam bewuste schoonmaak!

HOE GAAN WIJ MET COVID OM
Allereerst vind ik het verschrikkelijk om te zien hoe sommige ondernemers het zo zwaar te verduren hebben met de maatregelen, of met overheidssteun die zij maar niet toegekend krijgen omdat zij net niet 100% voldoen aan de voorwaarden.

Zelf hebben wij dit gelukkig niet nodig gehad. Al dacht ik in het begin vorig jaar toen het begon wel, maar ook ik kreeg het niet. Vooral in het begin toen meerdere klanten van ons tijdelijk wegvielen of failliet gingen. Hoe erg ik het ook vond voor hen, ik moest wel zelf de medewerkers aan het werk houden voor de contract uren die zij bij ons hebben.

Gelukkig voor ons was dit voor korte duur en hebben wij alleen maar meer medewerkers moeten aannemen omdat het werk zo toenam o.a. doordat wij nu ook ruimtes desinfecteren met een vernevelaar tegen Covid. Vind het zelfs bijna erg om te zeggen soms, maar Covid heeft onze omzetten juist alleen maar doen stijgen.

TOT SLOT
Wil ik alle ondernemers die al maanden in onzekerheid leven of en wanneer zij weer mogen doen waar ze van houden, heel veel sterkte en steun geven.

En natuurlijk wil ik Rick Assen bedanken dat hij mij het XL potlood heeft doorgeven. Ernst nu is de beurt aan jou 😉'

Nieuws

CONTENT XL-POTLOOD #24: DENIECE CAFFEE - DC REINIGING

Zakelijke Dienstverlening