Content leden uitgenodigd voor MauriceHoog Pitch Battle 2024!

Amersfoort, donderdag 1 juni 2023

'Een nieuwe kans om te schitteren!' aldus Maurice Hoogendoorn, de drijvende kracht achter de MauriceHoog Pitch Battle. Na het succes van de eerste editie, waarbij de onbetwiste winnaar Chris Rauwendaal van Inner Medicine zowel publiek als vakjury inspireerde met zijn boeiende pitch, is het nu tijd voor ronde twee.

Het belang van een sterke, overtuigende pitch mag voor geen enkele ondernemer of verkoper onderschat worden. Het is de ultieme kans om nieuwe klanten, investeerders of fans aan te trekken. Daarom is het van essentieel belang om een doeltreffende pitch te kunnen geven, een vaardigheid die op zichzelf al een vak is.

'Met plezier kondigen we nu de tweede editie van de MauriceHoog Pitch Battle aan, die gepland staat voor 25 januari 2024', vertelt Maurice. 'Durf jij de uitdaging aan te gaan en de meest indrukwekkende pitch voor een deskundige jury te presenteren? Ben je bereid om de strijd aan te gaan met deelnemers van diverse bedrijven om de felbegeerde eerste plaats te veroveren?'

Om je optimaal voor te bereiden, biedt pitchgoeroe Dorus Huiskes een voorbereidende workshop aan. Hierin krijg je alle best practices aangereikt die je nodig hebt om een hoogwaardige pitch samen te stellen.

'Speciaal voor leden van Content Amersfoort hebben we vijf plaatsen gereserveerd tijdens dit unieke evenement. Dit is jouw kans om je pitchvaardigheden te verfijnen, je zichtbaarheid te vergroten en te strijden om de titel. Grijp deze kans en meld je aan om op de hoogte te blijven van dit unieke evenement!'

Aanmelden of meer informatie? Stuur een mail naar l.aeilkema@mauricehoog.nl.
Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Nieuws

Content leden uitgenodigd voor MauriceHoog Pitch Battle 2024!

Zakelijke Dienstverlening