Collectief glasvezelnetwerk NuCall groeit!

Amersfoort, dinsdag 26 april 2022

Een snelle en betrouwbare internetverbinding is simpelweg niet meer weg te denken in onze samenleving. We kunnen niet meer zonder internet en de komst van glasvezel is daarom een enorm goede ontwikkeling. Helaas ontbreekt het bij veel bedrijven nog aan een goede en snelle internetverbinding. Een instabiel of traag netwerk wordt vaak genoemd als ergernis bij medewerkers van grote en kleine organisaties. Het collectief glasvezelnetwerk van NuCall maakt betaalbaar glasvezel internet mogelijk. Op bestaande bedrijventerreinen zijn een aantal vraagbundeling trajecten gestart om - net als thuis -snel te kunnen surfen via glasvezel en ook nog eens voor veel lagere tarieven. Een uitkomst voor veel bedrijven! En dat deze vraagbundeling een succes is blijkt uit de vele aanmeldingen die NuCall krijgt. 

Op twee industrieterreinen in Eemnes en Soest zijn bedrijven heel blij. De afgelopen tijd is NuCall daar bezig geweest met een glasvezel-vraagbundeling. In Soest met een uitbreiding van hét lokale glasvezel-initiatief en in Eemnes is een nieuw glasvezelnetwerk een feit. Het benodigd aantal deelnemers is op deze locaties ruimschoots gehaald en de aanleg gaat binnenkort van start! Alle ondernemers krijgen dan toegang tot uiterst snel, stabiel en betrouwbaar internet. ‘Ondernemers zijn blij’, vertelt Paul van de Pol van NuCall. ‘Integer omgaan met klantgegevens, daar heb je een kwalitatieve en veilige internetverbinding voor nodig. Door een fijne ervaring met NuCall als telecomleverancier is afname van het collectief glasvezelnetwerk eigenlijk vanzelfsprekend. Door de vele ervaring op andere industrieterreinen weet ik dat zij de kennis hiervoor ruimschoots in huis hebben!’ Zo laat één van de enthousiaste deelnemers aan Paul weten.

NuCall heeft op de verschillende Amersfoorte bedrijventerreinen al een nieuw netwerk gerealiseerd. Bedrijven op o.a. Calveen, De Wieken en Isselt kunnen daardoor profiteren van een betaalbaar glasvezelnetwerk. Ook benieuwd wat NuCall voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van telefonie of een collectief glasvezelnetwerk? Neem contact op via www.nucall.nl/contact

Nieuws

Collectief glasvezelnetwerk NuCall groeit!

IT