Bergpaviljoen Bistronomique & Bar krijgt een Bib Gourmand 2022 toegewezen!

Amersfoort, maandag 16 mei 2022

Het Bergpaviljoen, één van dé restaurants van Amersfoort aan de Utrechtseweg, kreeg vorige week een Bib Gourmand 2022 toegewezen. Dit is de prestigieuze titel van Michelin die deze uitdeelt aan restaurants met een uitstekende verhouding tussen prijs, kwaliteit en plezier. Wij zijn trots op ons bedrijfslid waar Theo Slotboom en Ed van de Bor al jaren het gezicht van zijn. Heren en team Bergpaviljoen: gefeliciteerd!

Er zijn 132 restaurants in Nederland die deze titel hebben ontvangen. Of de keuken nu traditioneel, Aziatisch of hip en creatief is: elk restaurant behoudt zijn eigen identiteit met één overeenkomst: de focus op seizoensgebonden producten en de generositeit die zo typisch is voor de Bib Gourmand.

Extra beloning
Ed en Theo waren blij verrast door dit prachtige nieuws. “We zijn heel blij met deze vermelding”, vertelt Theo. “We waren al vermeld in de gids maar dit is toch echt een extra beloning en bovendien een geweldige bevestiging voor ons team, dat hier de afgelopen jaren met zoveel passie naar toe heeft gewerkt.” Ed vult aan: ”Zeker na de afgelopen twee jaar met Covid-19, waarin we er alles aan hebben gedaan om onze gasten te kunnen blijven verzorgen, het restaurant te laten overleven en tegelijkertijd het team bij elkaar te houden”.

Theo vervolgt: “Deze erkenning vinden wij des te mooier omdat het bevestigt dat we de drempel niet te hoog willen leggen en toegankelijk willen zijn voor iedereen. Mensen, jong en oud, moeten bij ons kunnen eten voor een goede prijs”.

Naast lunchen en dineren kun je bij Bergpaviljoen Bistronomique & Bar ook terecht voor een borrel met je collega’s op het prachtige ruime terras, een meeting/vergadering in één van de drie private dining ruimtes of voor een catering bij je thuis of in je bedrijf. 

Meer informatie of interesse om eens een hapje te eten bij Het Bergpaviljoen? Kijk dan op www.bergpaviljoen.nl of bel met 033- 461 5000.

 


Nieuws

Bergpaviljoen Bistronomique & Bar krijgt een Bib Gourmand 2022 toegewezen!

Restaurant