Axendo wederom in de Emerce 100!

Amersfoort, donderdag 19 mei 2022

Als enige digital agency uit de regio Amersfoort heeft full-service internetbureau Axendo wederom een plaats te pakken in de Emerce top 100. Met een halve ster erbij pronkt Axendo in deze lijst met een totaal van 5.5 ster. ‘7 is het maximum, maar dat zijn er maar weinig gegeven. Daarnaast moet je natuurlijk nog altijd wat te wensen hebben’, aldus Martijn Beumers, Algemeen Directeur van Axendo. Bij Axendo werken digitale specialisten die trots zijn op hun vak. Het is een full-service internetbureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van slimme online platformen voor hun klanten. 

Het is de zeventiende editie van de Emerce100, een speciale jaarlijkse uitgave. Hierin wordt gepubliceerd hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Het imago-onderzoek wordt gedaan in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. De markt ontvangt hierbij een flinke vragenlijst waarin ze mogen aangeven wie je van de leveranciers kent, en ze vervolgens cijfers mag geven. Het onderzoek biedt houvast bij het kiezen van bureaus in de online branche en is voor de namen in de lijst een mooie onderscheiding voor hun werk.
‘Deze plaatsing is erg belangrijk’, vertelt Martijn. ‘Het is een erkenning van mensen uit het vak. Zeker in een competitieve wereld als de onze is het toch een mooie en onderscheidende lijst waar je in wilt staan.’

Om een plek in deze lijst te kunnen houden is het natuurlijk vanzelfsprekend dat ze bij Axendo hun werk goed moeten blijven doen. ‘Maar ook een lange termijnrelatie met je klanten is heel erg belangrijk. Dit betaalt zich altijd uit, bijvoorbeeld nu met deze notering. Ook is het zo dat nieuwe klanten ons regelmatig via het netwerk weten te vinden. Dat bestaande klanten dan - ambassadeurs  - van je worden is toch wel echt het mooiste compliment!’ 

'Als laatste deel ik ook nog graag dat ook het systeem wat wij gebruiken om onze online platformen mee te bouwen, ook is opgenomen in de Emerce 100, op plek nummer 1 zelfs.’ Wat een prestatie!

Ook een slim online platform, website of chatbot nodig? Kijk op www.axendo.nl naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Nieuws

Axendo wederom in de Emerce 100!

IT