Amersfoorts online marketing bureau Consigo biedt gratis workshops aan voor lokale ondernemers!

Amersfoort, 3 januari 2023


Het Amersfoortse online marketing bureau Consigo gaat vanaf 2023 weer gratis workshops geven voor ondernemers en organisaties uit de regio. “Als bedrijf in Amersfoort doen we graag iets voor andere ondernemers in de regio”, aldus Jurgen ten Brummeler van Consigo. De online marketing workshops, zijn bedoeld voor ondernemers en organisaties die hun kennis op het gebied van online marketing willen vergroten om zo meer impact te maken met hun boodschap.

Een nieuwe start na Corona
Sinds 2017 geeft Consigo Online Marketing diverse workshops en trainingen om kennis te delen met ondernemers. Door Corona was het een tijd niet mogelijk om de workshops te geven en daardoor heeft het een tijdje stil gelegen. “Ondernemers krabbelen eindelijk weer terug na 2 zware Corona jaren. Kennis van online marketing kan daar een mooie bijdrage aanleveren”, aldus Jurgen.

Meer dan 250 tevreden deelnemers gingen voor
Tot nu toe zijn er al meer dan honderd tevreden deelnemers geweest. De voorgaande series zijn beoordeeld met een 8 of hoger. Zo gaf een deelneemster bijvoorbeeld aan dat ze ontzettend goede tips had ontvangen om concreet mee aan de slag te gaan. “Dat is natuurlijk erg mooie feedback om te ontvangen”, aldus Jurgen ten Brummeler, online marketeer en oprichter van Consigo.

Agenda van 2023
In 2023 delen de specialisten van Consigo Online Marketing graag hun kennis via verschillende workshops. In het eerste kwartaal worden er drie gratis workshops aangeboden over:

● Google Ads door Steven Gutjahr (18 januari van 9:30 - 11:30 uur)
● Zoekmachine optimalisatie door William van den Berg (22 februari van 9:30 - 11:30 uur)
● Google Analytics 4 door Anouk Brouwer (22 maart van 9:30 - 11:30 uur)

Gratis deelnemen
De workshops worden gratis aangeboden en vinden plaats in Het Coachhuis in Amersfoort van 9:30 tot 11:00 uur. Elke workshop groep bestaat uit maximaal 20 deelnemers. De ervaring leert dat de workshops snel vol zitten. Wil je alvast zeker zijn van jouw plekje? Kijk op Online marketing workshops > Consigo Online Marketing voor extra informatie en het aanmelden van de workshops.

Nieuws

Amersfoorts online marketing bureau Consigo biedt gratis workshops aan voor lokale ondernemers!

Consigo Online Marketing specialisten

info@consigo.nl0858882822https://www.consigo.nl

Marketing & Communicatie