Inloopspreekuur Waarding Advocatuur & GvM Werkt!

Gratis inloopspreekuur
GVM Werkt! en Waarding advocatuur slaan de handen ineen en starten een gratis spreekuur in Amersfoort rondom vragen over arbeidsrecht en personeelszaken en over re-integratie 2e spoor en outplacement. Elke donderdag zijn geïnteresseerden welkom om te sparren met deze specialisten in hun vakgebied.

Waarding advocatuur: “Het arbeidsrecht is niet eenvoudig. Als het op de werkvloer even niet meer lekker loopt, komt er veel op je af. Wat zijn de spelregels bij (langdurige) ziekte, een arbeidsconflict, reorganisatie of bij ontslag? Als je een echte specialist in het arbeidsrecht wilt spreken, maak dan gebruik van het gratis spreekuur".

GVM Werkt!: “Niks is vervelender dan de zekerheid van een baan kwijt te raken. Blijf niet zitten met een gevoel dat er wat moet gebeuren. Ga aan de slag! Niet voor niets heet mijn bedrijf GVM Werkt! Ons plan van aanpak, persoonlijke begeleiding en praktische insteek werkt".

Voor wie, wanneer en waar?

Het inloopspreekuur is bedoeld voor werkgevers en werknemers en is iedere donderdag van 17:00 tot 18:30 op de Printerweg 10.

Naar website
Deal

Inloopspreekuur Waarding Advocatuur & GvM Werkt!

Deze deal is alleen beschikbaar voor inwoners.

advocaat