Gratis workshop Learn to ACT t.w.v. €150,-

Deze workshop is een kennismaking met Acceptance and Commitment Therapy. ACT is een wetenschappelijk aangetoonde effectieve methode en wordt succesvol ingezet om organisaties te helpen ziekteverzuim te voorkomen, door de veerkracht van medewerkers te vergroten en hen te leren concreet te handelen vanuit zelfacceptatie en persoonlijke waarden. In deze korte workshop ga je zelf ervaren wat ACT is.

Je kunt je inschrijven door het aanmeldingsformulier op de website in te vullen, via deze link: https://www.meetmecoaching.nl/agenda-trainingen-en-workshops. Gebruik de kortingscode GRTS-CONT-ACT voor gratis deelname. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer snel!

Over Meet Me Coaching:
Meet Me Coaching coacht en traint sinds 2005 succesvol management en directie op het gebied van burn-out en persoonlijke ontwikkeling. De methode is gebaseerd op Acceptance and Commitment Therapy, waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is aangetoond. De focus van ACT ligt in het vergroten van zelfvertrouwen door emotionele veerkracht en flexibiliteit. ACT onderzoekt daarbij de invloed van je gedachten op je dagelijks leven en hoe je hiervan losser kunt komen. Zowel het coachtraject als de trainingen worden ondersteund door een app en werkboek. Diverse organisaties in politiek, media, overheid en bedrijfsleven zijn klant bij Meet Me Coaching.

Naar website
Deal

Gratis workshop Learn to ACT t.w.v. €150,-

Deze deal is alleen beschikbaar voor bedrijven.

Zakelijke Dienstverlening