Gratis ontwikkeladvies per 1 april 2022! - Staatvandienst

· Gaan jouw medewerkers met plezier naar het werk?
· Sluiten de competenties van de medewerkers nog aan bij de werkzaamheden?
· Hebben jouw medewerkers studie en of loopbaanvragen?


Zijn dit vragen die regelmatig door het hoofd spelen? Dan kan het ontwikkeladvies voor jouw medewerkers dit inzichtelijk maken.

Ben je 18 jaar of ouder en heb je basisonderwijs, VMBO of maximaal MBO 2 niveau?
Per 1 april 2022 stelt de overheid 15.000 ontwikkeladvies beschikbaar, hieronder leggen we uit wat het is.

Plan voor de toekomst
De overheid geeft vanaf 1 maart € 700,-- subsidie voor een gratis ontwikkeladvies via een erkende loopbaanadviseur (Noloc). Misschien heb je wat minder plezier of heb je een beroep of functie die gaat veranderen of verdwijnen, dan kan het lastig zijn om te weten hoe je je loopbaan kunt veranderen. Het ontwikkeladvies kan dan een steuntje in de rug geven. Zie het als een plan voor de toekomst.

Het doel van het ontwikkeladvies
Met het ontwikkeladvies helpt onze loopbaanconsultant je met het onderzoeken van jouw mogelijkheden voor ander werk. Wat vind je leuk, waar krijg je energie van, waar ben je goed in, waarin kun je nog groeien en wat wil je juist niet? Een beroepskeuzeonderzoek helpt je inzicht geven in welke beroepen bij je passen en welke niet. Samen kijken jullie waar jouw kansen liggen, wat jouw sterke- en minder sterke kanten zijn en hoe je deze nieuwe mogelijkheden kunt bereiken.

Wees er snel bij!
De overheid geeft voor maximaal 15.000 ontwikkeladviezen subsidie. Onze ervaring is dat het maximum aantal snel bereikt is, dus reageer meteen. Wil je nog wat meer informatie of wil je je direct aanmelden? Neem contact op met loopbaanconsultant Suzanne van Kerkhof via 06-20901252 of mail s.vankerkhof@staatvandienst.nl

Staatvandienst in het kort
Wij begeleiden mensen met re-integratie trajecten, outplacement, loopbaanadvies en uitdagingen in hun loopbaan. Kun jij daarbij hulp gebruiken dan zijn wij er voor jouw medewerkers. Het is belangrijk dat medewerkers met plezier werken en een baan hebben die goed bij ze past. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Naar website
Deal

Gratis ontwikkeladvies per 1 april 2022! - Staatvandienst

Deze deal is alleen beschikbaar voor bedrijven.

Personeel