20% kennismakingskorting op 8-uur vergaderarrangement én Kantoor Kamer bij het Berghotel

De 16 multifunctionele vergaderruimtes bij het Berghotel zijn de ideale omgeving voor een brainstormsessie, een teamvergadering of bijvoorbeeld een training of workshop.

Content Deal
Graag bieden wij jullie, onze co-ntent-llega’s, 20% kennismakingskorting op zowel een 8-uurs vergaderarrangement als onze Kantoor Kamer.

Over het Berghotel
Het Berghotel is sinds 1903 een kenmerkende ontmoetingsplaats op de Amersfoortse Berg. Met bijna 120 jaar ervaring in gastvrijheid toveren wij iedere dag weer een glimlach op het gezicht van onze tevreden gasten. Wij ontvangen recreatieve bezoekers met een hotelarrangement om de stad mee te ontdekken, zakelijke reizigers die een tweede thuis zoeken tijdens hun businesstrip, gasten die in onze brasserie komen voor een culinaire ervaring en teams die bijeenkomen in onze vergaderruimtes. Wij bieden 16 multifunctionele vergaderruimtes en faciliteren bijeenkomsten van 2 tot 200 personen. Onze vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor ieder type bijeenkomst. Hybrid Meetings, inspiratiesessie met activiteiten en borrel of diner, alles is mogelijk. Offertes maken wij op maat en geen wens is te gek, wij denken graag mee om iedere bijeenkomst tot een wederzijds succes te maken.

Naar website
Deal

20% kennismakingskorting op 8-uur vergaderarrangement én Kantoor Kamer bij het Berghotel

Deze deal is alleen beschikbaar voor bedrijven.

Zakelijke Dienstverlening