1 maandabonnement Telefoonopvang gratis, bij een abonnement van min. 2 maanden, speciaal voor alle leden van Content Amersfoort!

Is het erg druk aan de telefoon of heeft u (tijdelijk) te weinig personeel? Maak dan gebruik van de Telefoonservice van V4 Contact! Probeer het nu uit met deze aanbieding: 1 maandabonnement gratis bij een abonnement van min. 2 maanden, speciaal voor alle leden van Content Amersfoort.
Meer info? Bel 085 3012252 of mail: contact@v4contact.nl

V4 Contact ondersteunt bedrijven en organisaties bij het afhandelen van al hun klantcontact vanuit ons facilitaire contactcenter op de Hoef. Wij leveren zowel inbound als outbound ondersteuning (service en sales, B2B en B2C) en ondersteunen bij administratie, webcare en socialmedia, post- en emailafhandeling.
U kunt ook bij ons terecht met al uw klantcontactvraagstukken op het gebied van gespreksvaardigheidstrainingen (telefonie, mail en chat), Customer Journey mapping, procesoptimalisatie, Klanttevredenheidsonderzoeken etc. Vanuit Teamleidercoaching.nl verzorgen wij coaching en training van leidinggevend personeel en vanuit V4 Interim verzorgen wij organisatieadvies en bemiddeling Iinterim en W&S) van personeel in klantcontactomgevingen.


Interesse in een gratis adviesgesprek met V4?
Bel 085-3012252 of kijk op onze websites: www.V4Contact.nl, www.V4interim.nl en www.Teamleidercoaching.nl

Naar website
Deal

1 maandabonnement Telefoonopvang gratis, bij een abonnement van min. 2 maanden, speciaal voor alle leden van Content Amersfoort!

Deze deal is alleen beschikbaar voor bedrijven.

Zakelijke Dienstverlening