R&Z Financieel Advies

Finance
Zakelijke Dienstverlening

Hypotheekadvies
Als onafhankelijk hypotheekadviseur zorgen wij altijd voor een passend en betaalbare hypotheek. Dit bereiken wij door, doorlopend in te spelen op je woonwensen en jou als klant continue centraal te stellen. Ook als je situatie net even anders is dan anders. Dat is wat ons als gepassioneerd financieel adviseur drijft. Dit doen wij vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, een persoonlijke en betrokken benadering. Maar ook met transparantie, doortastendheid en met passie voor ons vak. Wij zijn als financieel adviseur altijd bereikbaar en altijd in de buurt.

Financiële planning
Als onafhankelijk gecertificeerd financieel planner helpen wij jou als particulier of ondernemer graag met het verkrijgen van inzicht in jou specifieke integrale financiële situatie, nu en in de toekomst. Tegelijkertijd onderzoeken wij voor jou welke fiscale en juridische voordelen er te behalen zijn. Wij maken gebruik van ons diepgaand inzicht in diverse specialistische kennisgebieden zoals, pensioenen, hypotheken, vermogensplanning, belastingwetgeving, huwelijksvermogensrecht, erf- en schenkingsrecht en bedrijfsoverdracht. Deze brede financiële kennis, samen met een jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening, geven ons de expertise, deskundigheid en de broodnodige inzichten om jou te helpen met een doordacht uitgebalanceerd integraal financieel plan, zodat jij je ambities als particulier en/of als ondernemer kan nastreven en je dromen kan realiseren.

Echtscheidingsbemiddeling
Als echtscheidingsbemiddelaar helpen wij jullie met het maken van de juiste financiële en fiscale afspraken. Wij kunnen jullie helpen met het vaststellen van de eventuele partner- en/of kinderalimentatie en de verdeling van jullie vermogen. De gemaakte afspraken vatten wij dan voor jullie samen in een echtscheidingsconvenant. Daarnaast denken wij graag mee over de opvoedings- en zorgtaken van jullie kinderen en jullie kijk hierop. Vervolgens helpen wij jullie graag bij het opstellen van het ouderschapsplan. Omdat wij alle financiële en fiscale kennis in huis hebben gaan wij een stap verder dan een advocaat of mediator.

Specialiteiten:
Complexe casuïstiek op het gebied van hypotheken, financiële planning en echtscheidingsbemiddeling. Aan- en verkoop van praktijken voor (para)medici en deelnemingen in maatschappen zoals bijvoorbeeld fysiotherapie- en huisartsenpraktijken.

Neem hier contact op

Zijpenberg 93
3825 DN
Amersfoort

06-52565385rack@rzfinancieeladvies.nl