Geslaagde editie Content Netwerkquiz 2024!

Amersfoort, donderdag 25 april 2024

De editie 2024 van de Content Netwerkquiz vond plaats op woensdagmiddag 24 april in Leerhotel Het Klooster. Daar streden ruim 80 Contenters voor de felbegeerde eeuwige roem! Het is een van de leukste evenementen van het jaar, vol plezier, spelelementen, netwerken en gezelligheid! Uiteindelijk kwam tafel 18 als winnaar uit de bus met teamleden Bart Bosveld, Mireille Hoekstra, Luuk Roovers en Sabine Hessels.

  • Waar ligt het kadastrale middelpunt van Nederland?
  • Wie is het nieuwe gezicht van VVV Amersfoort? 
  • Welke Contenter won een FD Gazelle in 2023?
  • Hoe lang is de rivier De Eem?
  • Wat is de slogan van Fruit-bestellen.nl? 

Dit zijn zomaar enkele vragen die je tijdens de Content Netwerkquiz kon tegenkomen. Vragen over de stad Amersfoort, over collega-leden en allerlei andere leuke feitjes en weetjes. Elke vraag was 15 seconden te zien op het podium, met in totaal 60 vragen. Tussendoor kregen de leden ook nog de Content à la Carte als 'rode draad', waarin 60 antwoorden verstopt zaten op vragen die op tafel lagen.

"Dit is echt een waanzinnig leuk element, want het is mooi om te zien hoe strijdvaardig de leden uiteindelijk aan de slag gaan. Uiteraard met veel plezier als belangrijkste ingrediënt. We kijken terug op een geslaagde editie, mede dankzij de gastvrijheid en verzorging van Leerhotel Het Klooster. Toplocatie, ik kan niet anders zeggen!" aldus Josine van Dieren namens Content.

Nieuws

Geslaagde editie Content Netwerkquiz 2024!

Fun & Entertainment
Zakelijke Dienstverlening